Elite Mannen mobiliteit koppenberg

Mobiliteit Koppenberg

De Bult van Melden maakt ook dit jaar deel uit van het Ronde van Vlaanderen parcours. Met een maximaal stijgingspercentage van meer dan 22% is dit een van de grootste obstakels die de renners en rensters moeten overwinnen. Klik op het uitklapmenu hieronder en ontdek hoe je vlot op de Koppenberg geraakt.

Woon je in de buurt? Kom dan zeker te voet naar de Koppenberg. De fanzone wordt ingericht net voor de top van de Koppenberg, naast het Steengat.

Woon je in de buurt? Kom dan zeker met de fiets naar de Koppenberg. De fanzone wordt ingericht net voor de top van de Koppenberg, naast het Steengat. Er wordt geen specifieke fietsenparking voorzien.

Ben je niet uit de buurt en wil je toch met de fiets komen? Dat kan! Zet je fiets op of in de auto en neem afrit 8 De Pinte op de E17. Volg vanaf daar de borden ‘Publieksparking Bruwaan Oudenaarde’. Parkeer je auto op de parking en neem je fiets richting de Koppenberg via de fietssnelweg F45 Gent - Kortrijk via Oudenaarde. Er wordt geen specifieke fietsenparking voorzien.