Elite Mannen mobiliteit hotond & oude kruisberg

Mobiliteit Hotond & Oude Kruisberg

Het duo Hotond - Oude Kruisberg luidt traditioneel de ultieme finale van Vlaanderens Mooiste in. Ben je van plan om jouw favoriete renners en rensters hier aan te moedigen? Ontdek via het uitklapmenu hieronder hoe je er vlot geraakt!

Woon je in de buurt? Kom dan zeker te voet naar de Kruisberg of Hotond. De fanzone voor de Kruisberg wordt ingericht in het Malanderpark.

Woon je in de buurt? Kom dan zeker met de fiets naar de Kruisberg of Hotond. Er wordt een fietsenparking voorzien in het Malanderpark. Let wel, de fietsenparking is onbewaakt. Breng dus zeker een fietsslot mee.

De trein is een prima alternatief om Kruisberg of Hotond te bezoeken. Vanuit verschillende steden van ons land heb je treinverbindingen naar Ronse.

  • Gent-Sint-Pieters – Oudenaarde – Ronse: verhoogde frequentie door de inleg van extratreinen bij de heen- en terugreis.
  • Vanuit Antwerpen: Antwerpen-Centraal via Gent-Sint-Pieters naar Oudenaarde en Ronse.

Plan je reis via de knop hieronder. Aangekomen in het station Ronse kan je op de gratis pendelbus stappen aan halte C4 - Ronse Station. Stap vervolgens af aan halte C7 - Publiekszone Kruisberg of C8 - Hotond.

De heenritten zijn voorzien tussen 10.00 en 13.15 u. De terugritten starten na de passage van de vrouwen vanaf 18.00 u. De laatste bus rijdt om 20.00 u.

Er worden enkele publieksparkings voorzien voor de Ronde van Vlaanderen in Ronse. Om die parkings te bereiken, neem je afrit 31 Frasnes op de E429 en volg je de borden ‘Publieksparking Ronse’. Gratis parkeren kan ook op volgende randparkings : https://www.ronse.be/nl/parkeren-ronse. Ook de parkings van Colruyt en Dreamland (Hoogstraat) worden voor deze gelegenheid opengesteld.

Stap vervolgens op aan één van de bushaltes van de pendelbus: C4 - Ronse Station, C5 Cesar Snoecklaan en C6 Voet Kruisberg. Voor de hellingen stap je af aan halte C7 - Publiekszone Kruisberg of C8 - Hotond.

De heenritten zijn voorzien tussen 10.00 en 13.15 u. De terugritten starten na de passage van de vrouwen vanaf 18.00 u. De laatste bus rijdt om 20.00 u.