Proximus recycle actie tijdens Ronde van Vlaanderen

Proximus recycle actie tijdens Ronde van Vlaanderen

Road  23/03/2023

Op zondag 2 april ontdekken we op de Minderbroedersstraat hoe de opvolgers van Mathieu van der Poel en Lotte Kopecky heten. Zet samen met Proximus je groenste beentje voor. Aan de Proximusstand zal je je oude gsm kunnen inruilen voor een reward.

Heb je thuis nog één of meerdere (max. 5) oude gsm-toestellen liggen? Breng ze mee naar de fanzone aan het podium in Oudenaarde en lever ze in aan de Proximusstand. Proximus zorgt er niet alleen voor dat je toestel gerecycleerd wordt, maar heeft ook rewards in petto! Deze reward kan een Bevers & Bevers bon zijn ter waarde van 5 euro of een kortingscode voor deelname aan één van de Proximus Cycling Challenge of Continental Classics Tour ritten. De waarde van de reward hangt af van het aantal toestellen dat je inruilt. Per persoon kunnen max. 5 toestellen ingeruild worden.

Wat moet je doen?

  1. Breng tijdens de Ronde van Vlaanderen je oude gsm-toestellen mee.
  2. Ga naar de stand van Proximus.
  3. Lever je 1 toestel in, dan ontvang je een cashless card ter waarde van 5 euro te gebruiken aan de Bevers & Bevers stand in de fanzone.
  4. Lever je meer dan 1 toestel in, dan ontvang je een kortingscode voor deelname aan één van de Proximus Cycling Challenge of Continental Classics Tour ritten dit voorjaar.

De waarde van de kortingscodes is afhankelijk van het aantal toestellen dat je inruilt. Voor 2 toestellen krijg je een code ter waarde van 10 euro, voor 3 toestellen ter waarde van 15 euro en voor 4 toestellen ter waarde van 20 euro.

Longo Borghini mederecordhoudster met tweede zege
Lees meer | Longo Borghini mederecordhoudster met tweede zege
Fiets mee op een Link My Ride Ronde van Vlaanderen free ride
Lees meer | Fiets mee op een Link My Ride Ronde van Vlaanderen free ride
Download de Official Fan Guide van de Ronde van Vlaanderen
Lees meer | Download de Official Fan Guide van de Ronde van Vlaanderen
Kopecky en Van der Poel op zoek naar records
Lees meer | Kopecky en Van der Poel op zoek naar records