Fiets mee op een Link My Ride Ronde van Vlaanderen free ride

Fiets mee op een Link My Ride Ronde van Vlaanderen free ride

Road  25/03/2024

Flanders Classics is verheugd om opnieuw samen te werken met de sociale wielerapp Link My Ride. Fiets mee op een gratis free ride en vier samen met andere wielerfans een nieuwe editie van de Ronde van Vlaanderen.

De Link My Ride App stelt fietsers van alle niveaus in staat om deel te nemen aan lokale fietsevenementen over de hele wereld, en om moeiteloos ritten samen te plannen en te organiseren. De app geeft je met een reeks evenementen op verschillende locaties een voorproefje op de echte actie tijdens de Ronde van Vlaanderen. Bedwing lokale hellingen en kasseistroken en eindig je rit op een locatie waar je Vlaanderen Mooiste live op televisie kan volgen. Om de Flandrien-spirit nog meer te versterken, zullen de locaties versierd zijn.

Officiële startlocaties zijn onder andere R247 in de Cotswolds (VK) op zaterdag 30 maart, en Via Atelier, G!ro en Cycle Exchange in Londen (VK), Hors Categorie in Girona (Spanje) en Fietsen Radcafé in Stuttgart (Duitsland) op zondag 31 maart.

CEO en medeoprichter van Link My Ride, Jacques Sauvagnargues, over de samenwerking: "Als wielerfans kijken we elk jaar uit naar de Ronde van Vlaanderen, en het enige wat het nog beter zou maken, is om dat gevoel te kunnen delen met meer mensen. Dat is ons doel met de Link My Ride Classics Ride Series."

Je kan de ritten bovenaan je startpagina in de Link My Ride App terugvinden. De plaatsen zijn beperkt, dus registreer je snel om jouw plekje veilig te stellen. Of waarom maak je niet je eigen rit en deel je die met je vrienden - log in op de app en begin vandaag nog te plannen. Surf naar linkmyride.com om meer te weten te komen of de app te downloaden.

Longo Borghini mederecordhoudster met tweede zege
Lees meer | Longo Borghini mederecordhoudster met tweede zege
Download de Official Fan Guide van de Ronde van Vlaanderen
Lees meer | Download de Official Fan Guide van de Ronde van Vlaanderen
Kopecky en Van der Poel op zoek naar records
Lees meer | Kopecky en Van der Poel op zoek naar records
Volg de Ronde van Vlaanderen op deze kanalen
Lees meer | Volg de Ronde van Vlaanderen op deze kanalen