Fiets jouw eigen Ronde van Vlaanderen tijdens We Ride Flanders

Fiets jouw eigen Ronde van Vlaanderen tijdens We Ride Flanders

Events  20/10/2023

Dat de Ronde van Vlaanderen een wedstrijd is die over de hele wereld tot de verbeelding spreekt, bewijzen de duizenden deelnemers aan We Ride Flanders, Vlaanderens Mooiste voor wielertoeristen, elk jaar opnieuw. Op zaterdag 30 maart 2024 is het opnieuw zover. Dan kan jij daags voor de profs de meest cruciale punten op het parcours van De Ronde bedwingen. 

Stip zaterdag 30 maart 2024 alvast aan in jouw agenda, want één dag voor de profs hun Ronde van Vlaanderen betwisten, kan jij de wegen van het wielermonument verkennen. We Ride Flanders laat jou afzien op de meest legendarische hellingen en kasseistroken die de Vlaamse Ardennen rijk is. 

Je hebt keuze uit vier verschillende afstanden: 75, 144, 179 en 257 kilometer. Net als de profs gaat de langste afstand in 2024 opnieuw van start in Antwerpen. Deelnemers aan één van de drie kortste afstanden vertrekken vanuit Oudenaarde en krijgen net als de deelnemers aan de 257 kilometer onder andere de Koppenberg, Oude Kwaremont en Paterberg voor de wielen geschoven. Finishen doe je onder de officiële aankomstboog van Vlaanderens Mooiste op de Minderbroedersstraat in Oudenaarde. 

In het deelnamepakket zitten niet alleen één of meerdere uitgebreide bevoorradingen en een kaderplaatje met videochip voor timing en live tracking, elke deelnemer ontvangt ook een uniek We Ride Flanders gadget. Wil jij volgend voorjaar ontdekken hoe het voelt om als een echte Flandrien over de wegen van de Ronde van Vlaanderen te rijden? Schrijf je dan snel in op de website van We Ride Flanders! 

Foto's © Peloton 

Fiets zelf je voorjaarsklassieker naar keuze met de Continental Classics Tour
Lees meer | Fiets zelf je voorjaarsklassieker naar keuze met de Continental Classics Tour