Ronde van Vlaanderen shops

La Passione

Vanaf het voorjaar van 2021 slaan La Passione en Flanders Classics de handen in elkaar. In het kader van het nieuwe partnership tussen het Italiaanse merk en Flanders Classics, komt er een exclusieve Ronde van Vlaanderen collectie van La Passione op de markt. 

“De link tussen de Vlaamse klassiekers en ons merk zit in de wens om het prestige van de wedstrijden op een moderne manier verder uit te bouwen,” zegt Giuliano Ragazzi, CEO en oprichter van La Passione, “geïnspireerd door de eenvoudige en elegante stijl die onze collecties altijd heeft onderscheiden. Het is onze bedoeling om via onze producten bepaalde emoties over te brengen.” 

Webshop

Buff

Original BUFF S.A., fabrikant van nek- en hoofdaccessoires voor sport en lifestyle, gaat in zee met Vlaanderens Mooiste. Er komt een volledige Ronde van Vlaanderen-collectie met multifunctionele nekwarmers, een Coolnet UV® haarband en drie verschillende hoofddeksels: een trucker cap, een opplooibaar wielerpetje en een fietsmuts. De collectie heeft tot doel sport en lifestyle dichter bij elkaar te brengen.

Sergi Muñoz, Global Sports Marketing Coordinator bij Original BUFF®“Samenwerken met de Ronde, dat is deel uitmaken van de wielergeschiedenis. We houden van de authenticiteit van het evenement, het enthousiasme van de fans en de passie en toewijding van de profrenners. Samen hebben we een collectie ontworpen voor alle wielerfans, om hen te helpen hun doelen te bereiken, hun uitdaging tot een goed einde te brengen en hen zo veel mogelijk van de buitenlucht te laten genieten, zodat ze MEER KUNNEN LEVEN.”

Webshop

Çois Cycling

Flanders Classics en Çois Cycling Legacy, producent van kleding voor naast de fiets, bundelen de krachten. Samen brengen ze een exclusieve kledinglijn op de markt, gekoppeld aan de Ronde van Vlaanderen. De collectie bevat onder andere T-shirts en sweaters voor groot en klein.

Webshop

Ronde van Vlaanderen goodies

 • Bordspel Ronde van Vlaanderen 
  Waarom de Ronde niet zelf rijden? Van thuis? Met vrienden of familie!
  Koop het sportiefste bordspel in o.a. Fun, Dreamland en Standaard Boekhandel! 
 • Bidon van de Ronde van Vlaanderen
  Hét kinderboek om uw zoon of dochter meteen op te voeden met de juiste mindset, de koersmindset! 
  Te koop in o.a. de Standaard Boekhandel.
 • Onze Vlaamse Koersen
  De boeiendste verhalen en knapste beelden van onze zes wielerklassiekers van formaat! Must-have voor elke flandrien en flandrienne!
  Te koop in o.a. de Standaard Boekhandel.