Bekijk het overzicht

WIN EEN RONDE VAN VLAANDEREN #FANBOX!

21 March 2022

Voel je de koerskoorts voor de Ronde van Vlaanderen, dé hoogdag van het wielervoorjaar ook al stijgen? Wij alvast wel en we zijn enorm blij dat we opnieuw fans langs het parcours mogen verwelkomen. Want geef nu toe een Vlaanderens Mooiste met publiek is toch het beste dat er bestaat?  
Zondag 3 april nog specialer maken? . Een ultieme fanbeleving op de Oude-Kwaremont samen met vrienden en een biertje in de hand? Of met koersgadgets voor de televisie, met de Ronde van Vlaanderen #FANBOX kan het allemaal.  

Woon je in België en wil je kans maken op een Ronde Van Vlaanderen #fanbox? Deelnemen aan de wedstrijd is heel simpel. Door onderstaand formulier in te vullen en een gok te wagen op de schiftingsvraag, sta jij misschien op 3 april met unieke fangadgets je favoriet naar de overwinning te schreeuwen op de Paterberg.  

Deelnemen kan tot 31 maart 23u59. Succes!

Supporteren kan in stijl met wielerpetjes van MEWA, een Belgian Cycling truitje van Lotto, lekkere snacks van Lidl én een goed Kwaremont biertje. Lees ook snel nog even door de laatste updates uit het peloton dankzij de wielergids van Het Nieuwsblad. Na de koers zelf zin gekregen om op de fiets te springen? Dankzij de Proximus Ass Saver kan dat door weer en wind. KBC zorgt voor een fietsbidon en powerbank voor hulp onderweg en dankzij de smartphonehouder van KPMG geraak je de weg niet kwijt tijdens je ritje. Met de brooddoos van MEWA ben je dan weer zeker voorzien van goed bewaard krachtvoer voor onderweg. Nog eens een lijstje nodig van wat je allemaal kan winnen voor vier personen?

KBC: Fietsbidons en powerbank
Proximus: Een cycling repair kit en een 'Ass Saver' spatbord
KPMG: Smartphonehouder
Lidl: Picknickbox met champagne
Kwaremont: Kwaremont 6,6% en 0,3% bier
Lotto: Pronostiek met Lotto truitje
Het Nieuwsblad: Krant van de dag en Wielergids
MEWA: Wielerpetjes en boterhammendoos

Gerelateerd nieuws