Bekijk het overzicht

Mis geen seconde van de Ronde van Vlaanderen!

1 April 2022

Zondag is het eindelijk tijd voor het hoogtepunt van het Vlaamse voorjaar: de Ronde van Vlaanderen. Die dag staat bij veel wielerliefhebbers in fluostift aangeduid op de kalender. Nu 3 april steeds dichterbij komt, ben jij ongetwijfeld al aan het nadenken over hoe je Vlaanderens Mooiste gaat volgen.  

Na twee publieksvrije edities is de honger bij de wielerfans uiteraard groot om opnieuw naar de Oude Kwaremont, de Paterberg of de Koppenberg te trekken. In onze fanguide vind je alles terug over het parcours en waar en wanneer de rensters en renners exact passeren. Zo mis je geen enkele doortocht! Zit jij op zondag liever voor de buis met koffie en gebak? Ontdek dan snel in ons overzicht hiernaast op welke zenders je kan afstemmen! De wedstrijd bij de mannen is live te volgen vanaf 9u55 (CET), met na de aankomst van de mannen aansluitend de finale bij de vrouwen. 

STARTPRESENTATIES 

De renners hebben het twee jaar zonder publiek moeten doen, maar dit jaar loopt de Antwerpse Grote Markt vanaf 8u15 opnieuw vol voor de startpresentatie bij de mannen. Ook in Oudenaarde zullen de wielerfans ongetwijfeld op de afspraak zijn voor de startpresentatie van de vrouwen om 12u00. De toegang tot beide presentaties is gratis en open voor iedereen!  

Gerelateerd nieuws