Bekijk het overzicht

Bestel nu uw VIP-tickets!

15 October 2019

Wil u op zondag 5 april de Ronde van Vlaanderen op een exclusieve manier beleven? Bekijk dan snel onze waaier aan VIP-arrangementen en kies de formule die het best bij u past.

“Vlaanderens Mooiste” wordt dit jaar ongetwijfeld weer een ongezien spektakel. Antwerpen is opnieuw voor één dag het epicentrum van de wielerwereld, het duo Paterberg - Oude Kwaremont wacht ongeduldig op de komst van de gladiatoren op de fiets en de stad Oudenaarde is andermaal klaar voor een prachtig nieuw wielerhoofdstuk.

Zondag 5 april is de dag waar renners en wielerfans vanuit alle hoeken van de wereld maanden op voorhand reikhalzend naar uitkijken, een dag waarop de koers een hele natie beroert. En u kan daar bij zijn. Onze VIP-formules laten u toe de hele dag op te gaan in de wedstrijd. Of u nu voor de start in Antwerpen, één van de legendarische kasseihellingen in de Vlaamse Ardennen of het slotakkoord in Oudenaarde kiest.

Flanders Classics organiseert tijdens de 104e Ronde van Vlaanderen een gevarieerd VIP-programma. Kies de formule die u op het lijf geschreven is, laat u onderdompelen in onze wielerpassie en beleef het allemaal vanop de eerste rij!

Ontdek hier alle VIP-formules.

Gerelateerd nieuws