Bekijk het overzicht

Alles wat je moet weten over de Ronde van Vlaanderen verzameld in onze fanguide!

29 March 2022

Zondag 3 april is een dag waar iedere wieler- en fietsliefhebber al maanden naar uitkijkt: de 106de editie van de Ronde van Vlaanderen wordt op die dag gereden. Net zoals alle fans tellen wij af naar dat moment! Wachten en aftellen is soms lastig en om het leed wat te verzachten, is er onze fanguide over Vlaanderens Mooiste. Kom alles te weten over het parcours, de gaststeden, de fanzones en nog zoveel meer! 

Onze gids bereidt je niet enkel voor op de editie van dit jaar, maar neemt je ook mee naar vorig jaar. Herbeleef nog eens hoe Kasper Asgreen z’n concurrent Van der Poel klopte in een spannende sprint-à-deux. En vergeet vooral ook niet de machtsontplooiing van Annemiek van Vleuten op de Paterberg te herbekijken. Ga eveneens door de erelijsten van Vlaanderens Mooiste en ontdek welke toppers er zowel bij de mannen als bij de vrouwen op het hoogste schavotje gestaan hebben. 

Ook informatie over de startpresentaties en het parcours vind je er naast de deelnemerslijsten terug. Maar onze fanguide is niet alleen pure koers, we hebben ook de nodige aandacht voor de fanzones, mobiliteit en toerisme. Kom alles te weten over De Ronde, Antwerpen en Oudenaarde, maar ook over al het moois in de regio rond het parcours en De Dorpen van de Ronde. Op die manier maak je jouw koersdag met interessante informatie nog boeiender. 

Je hoort het al: de fanguide is de beste en ultieme voorbereiding op de Ronde van Vlaanderen! Download de fanguide hier

Gerelateerd nieuws