Bekijk het overzicht

In The Race Data tijdens Ronde van Vlaanderen voor vrouwen

6 April 2019

Flanders Classics zal tijdens de Ronde van Vlaanderen voor vrouwen live data van de rensters integreren op een online Proximus platform. Voor deze extra promotie van het vrouwenwielrennen werkt de organisatie samen met de teams en partner In The Race.

De organisatie maakte een selectie van zo’n 40 rensters die op zondag 7 april met een tracker zal fietsen tijdens de Ronde van Vlaanderen. Deze tracker zal vijf parameters kunnen registreren: snelheid, locatie, hartslag, cadans en wattage. Alle geregistreerde live data worden geïntegreerd in een online format van Proximus op de volgende website: rondevanvlaanderen.proximus-sports.be.

Op het online platform zal een fiche beschikbaar zijn voor elke renster die onderweg is met een tracker. Uit deze groep kan de supporter thuis een aantal rensters selecteren om te volgen én daarbij één favoriete aanduiden. Naast de data van deze geselecteerde rensters zal de supporter ook de positie van de favoriete renster ten opzichte van de andere geselecteerde rensters kunnen zien.

Flanders Classics brengt zo samen met de teams, In The Race en Proximus een vernieuwend element in z’n wedstrijden voor vrouwen en zet met dit online format z’n schouders onder het vrouwenwielrennen. Op 7 april weten we rond 15u15 met z’n allen wie Anna van der Breggen in Oudenaarde zal opvolgen.

In België zal op hetzelfde platform een livestream te zien zijn vanaf 12u00!

 

  • Kramon © Kramon

Gerelateerd nieuws