Ronde van Vlaanderen shops

Sportful - Cycling apparel

Sportful is al jaren een vaste waarde in de wielersport. Door de samenwerking met Flanders Classics kunnen echte flandrien(ne)s zich binnenkort in een volledig nieuwe outfit wanen op de fiets. Fan van kasseien en de rasechte Vlaamse hellingen? Dan is de Fiandre-collectie, gemaakt om de kasseiklassiekers te bedwingen, je op het lijf geschreven! 

Webshop

BUFF - Head & neck wear

Als iets de klassieke Ronde van Vlaanderen kenmerkt, dan zijn het wel de kasseien, de scherpe korte klimmetjes en de smalle weggetjes vol toeschouwers die wachten om het peloton te zien. Dit jaar zal het publiek een andere rol krijgen. Voel nu meer dan ooit de sfeer van de Ronde van Vlaanderen met BUFF®.

Webshop

Çois Cycling - Casual clothing

De Ronde van Vlaanderen werd in 1913 voor het eerst georganiseerd. Door de jaren kenden we hoogtepunt na hoogtepunt. Herinner jij je nog hoe Philippe Gilbert in 2017 na een heroïsche solo over de meet wandelde met zijn fiets in de lucht? Herbeleef de geschiedenis van De Ronde met de kledingcollectie van Çois Cycling!

Webshop

Ronde van Vlaanderen goodies

 • Bordspel Ronde van Vlaanderen 
  Waarom de Ronde niet zelf rijden? Van thuis? Met vrienden of familie!
  Koop het sportiefste bordspel in o.a. Fun, Dreamland en Standaard Boekhandel! 
   
 • Bidon van de Ronde van Vlaanderen
  Hét kinderboek om uw zoon of dochter meteen op te voeden met de juiste mindset, de koersmindset! 
  Te koop in o.a. de Standaard Boekhandel.
   
 • Onze Vlaamse Koersen
  De boeiendste verhalen en knapste beelden van onze zes wielerklassiekers van formaat! Must-have voor elke flandrien en flandrienne!
  Te koop in o.a. de Standaard Boekhandel.