Wedstrijd

Wegwijzer

Met de handige wegwijzer in pdf-formaat kunt u het volledige parcours van de 103e Ronde van Vlaanderen straat per straat meevolgen en weet u exact waar de renners passeren, inclusief handige pijlen en iconen om de route van de renners aan te duiden. Bovendien wordt er een indicatie gegeven aan de hand van drie mogelijke snelheden op welk tijdstip de renners op een bepaald punt zullen passeren.

Download de wegwijzer

Timetable

Met dit uurrooster in pdf-formaat weet je perfect in welke steden en gemeenten de Ronde van Vlaanderen op zondag 7 april zal passeren. Er staan bovendien ook de belangrijkste ijkpunten in het parcours vermeld zoals kasseistroken, hellingen en bevoorradingsstroken.

Aan de hand van drie mogelijke snelheden wordt ingeschat op welk tijdstip de renners zullen passeren in uw stad of gemeenten. Bovendien is er ook aangeduid na hoeveel kilometer de renners langs uw uitgekozen punt passeren en hoeveel kilometer ze vanaf dat punt nog voor de boeg hebben tot aan de finish in Oudenaarde.

Download het uurrooster

Overzichtskaart

Op deze overzichtskaart kunt u bekijken hoe het parcours zich door de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen wentelt en krijgt u een opsomming van de hellingen en kasseistroken die opgenomen zijn. Deze worden bovendien weergegeven met een nummer op het kaartje. Onderaan in het document vindt u nogmaals het profiel terug van deze 103e Ronde van Vlaanderen. 

Download de overzichtskaart

Parcours detail

Op ons interactief profiel kunt u met de muis scrollen tussen start en finish. Door op de onderstaande button of op de icoontjes in de kaart te klikken, krijgt u gedetailleerde informatie over het parcours te zien. Zo weet u perfect in welke volgorde de hellingen aan bod komen, krijgt u meer informatie over de helling/kasseistrook of POI in kwestie en krijgt u een idee hoe laat de renners ongeveer op een bepaald punt passeren.

Bekijk het parcours in detail

Technische gids

Hieronder kunt u binnenkort de technische gids downloaden voor Ronde van Vlaanderen 2019 met daarin alle nodige technische gegevens en nodige informatie voor de 103e editie op zondag 7 april.

Download de technische gids
Sleep om het volledige parcours te bekijken
Reference page: