Wedstrijd

Wegwijzer

Met de handige wegwijzer in pdf-formaat kunt u het volledige parcours van de 104e Ronde van Vlaanderen straat per straat meevolgen en weet u exact waar de renners passeren, inclusief handige pijlen en iconen om de route van de renners aan te duiden. Bovendien wordt er een indicatie gegeven aan de hand van drie mogelijke snelheden op welk tijdstip de renners op een bepaald punt zullen passeren.

(c) Photonews

Download de wegwijzer

Timetable

Met dit uurrooster in pdf-formaat weet je perfect in welke steden en gemeenten de Ronde van Vlaanderen op zondag 18 oktober 2020 zal passeren. Ook de belangrijkste ijkpunten zijn vermeld, zoals kasseistroken, hellingen en bevoorradingsstroken.

Aan de hand van drie mogelijke snelheden wordt ingeschat op welk tijdstip de renners zullen passeren in uw stad of gemeenten. Bovendien is er ook aangeduid na hoeveel kilometer de renners langs uw uitgekozen punt passeren en hoeveel kilometer ze vanaf dat punt nog voor de boeg hebben tot aan de finish in Oudenaarde.

(c) Photonews

Download het uurrooster

Overzichtskaart

Op de overzichtskaart kunt u bekijken hoe het parcours zich door de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen wentelt en krijgt u een opsomming van de hellingen en kasseistroken die opgenomen zijn. Deze worden bovendien weergegeven met een nummer op het kaartje. Onderaan in het document vindt u nogmaals het profiel terug van deze 104e Ronde van Vlaanderen.

Download hier binnenkort de overzichtskaart

(c) Photonews

Technische gids

Hieronder kunt u binnenkort de technische gids downloaden voor Ronde van Vlaanderen 2020 met daarin alle nodige technische gegevens en nodige informatie voor de 104e editie op zondag 18 oktober.

 (c) Photonews

Reference page: