Bekijk het overzicht

We Ride Flanders: rijd zelf jouw Ronde van Vlaanderen!

29 March 2022

Zaterdag 2 april belooft een hoogdag te worden voor iedere fietsliefhebber. Een dag voor de profs de Oude Kwaremont en de Paterberg bedwingen, zullen duizenden wielertoeristen over dezelfde legendarische wegen rijden. Traditioneel zakken veel mensen uit binnen- en buitenland dan af naar de Vlaamse Ardennen voor We Ride Flanders – Ronde van Vlaanderen Cyclo. Ervaar een onvergetelijk dag met een zinderende ambiance terwijl je over de mythische hellingen en kasseistroken van de Ronde van Vlaanderen rijdt. 

Tijdens We Ride Flanders kan iedereen zich uitleven. De vier verschillende lussen geven namelijk aan iedereen de kans om de Ronde van Vlaanderen te rijden, van amateur tot getrainde wielertoerist. Je hebt de keuze uit 75, 144, 179 of 257 km. De langste afstand vertrekt traditioneel uit Antwerpen, de andere drie tochten vertrekken vanuit Oudenaarde. Een ding is zeker: op elk moment, van welke lus dan ook, word je ondergedompeld in de typische Vlaamse koerssfeer van Vlaanderens Mooiste. 

Wil jij deze ervaring ook beleven en jouw Ronde van Vlaanderen rijden? Schrijf je hier dan snel in via de website van We Ride Flanders en reserveer jouw startplaatje. Afspraak op 2 april in Oudenaarde of Antwerpen voor een onvergetelijke dag! 

Gerelateerd nieuws