Bekijk het overzicht

Tour of Flanders Business Academy haalt Lance Armstrong naar Vlaanderen voor gloednieuw event

14 December 2017

De 'Tour of Flanders Business Academy' is een gloednieuw evenement waar business, society en cycling samensmelten in een buitengewone beleving. Op vrijdag 30 maart bieden we een unieke ervaring aan waarbij je zintuigen geprikkeld worden en waar je fysiek en intellectueel uitgedaagd wordt. Waarden als sportsmanship, drive en community staan niet alleen centraal, maar worden ook écht beleefd.

Tijdens de 'Tour of Flanders Business Academy' fiets je de finale van de Ronde van Vlaanderen, maak je kennis met andere sportieve bedrijfsleiders, bied je jouw gasten een unieke beleving aan, word je culinair verwend én vertelt onze keynote speaker over zijn ervaringen: open, eerlijk en transparant.

SPORTS HEROES

Helden inspireren omdat ze iets buitengewoons hebben gerealiseerd. Hun persoonlijke verhalen maken hen herkenbaar voor elk van ons. Helden roepen herinneringen op. Ze teren niet op één prestatie. Ze verwerven een heldenstatus door de opeenvolging ervan. Dat maakt hen bovenmenselijk.

"Met de 'Tour of Flanders Business Academy' willen we elk jaar een straffe spreker naar Vlaanderen halen. Dat kan iemand uit het wielrennen zijn, maar even goed uit een andere sport of uit een ander domein van de samenleving. Als allereerste spreker hebben we Lance Armstrong uitgenodigd. Armstrong wil graag naar Vlaanderen komen om zijn verhaal te vertellen en om zijn favoriete eendagswedstrijd live te beleven. Hij nodigt jullie uit voor deze unieke ervaring via onderstaande boodschap.

WOUTER VANDENHAUTE: "VOOR ARMSTRONG IS HET EEN TERUGKEER NAAR DE WIELERSPORT EN WAT MIJ BETREFT IS HIJ WELKOM"

“Met de ‘Tour of Flanders Business Academy’ wil Flanders Classics elk jaar een straffe spreker naar Vlaanderen halen. Dat kan iemand uit het wielrennen zijn, maar even goed uit een andere sport of uit een ander domein van de samenleving. Als allereerste spreker hebben we Lance Armstrong uitgenodigd. Armstrong wil graag naar Vlaanderen komen om zijn verhaal te vertellen en om zijn favoriete eendagswedstrijd live te beleven. Voor hem is het ook een terugkeer naar de wielersport en wat mij betreft is hij welkom. Lance Armstrong is en blijft een groot kampioen. Ik heb al jaren het gevoel dat hij vooral gestraft is voor zijn arrogantie.

"Ik heb Armstrong in oktober in Washington ontmoet en heb er een gelouterd man aangetroffen, die vrede heeft met zijn lot. Uiteraard moeten we in de wielersport inspanningen blijven leveren in de strijd tegen doping, maar we moeten ook in het reine leren komen met ons verleden. Ik vind het goed dat we kampioenen als Laurent Jalabert en Richard Virenque blijven eren, maar waarom zouden we Lance Armstrong en Jan Ulrich ook niet opnieuw toelaten in de grote wielerfamilie.”

Inschrijvingen voor dit event zijn zowel voor bedrijven als particulieren. Alle informatie en inschrijven kan via DEZE WEBSITE