Bekijk het overzicht

Partner Volvo ‘TKNADEB’ hulpverleners tijdens De Ronde

17 October 2020

Zondag zullen de wedstrijdwagens van ‘Volvo / de familie D’HONDT’, wagenpartner van Flanders Classics, een speciale boodschap meedragen. Elke auto zal BEDANKT zeggen aan alle hulpverleners die zich dag en nacht inzetten om Covid-19 patiënten te helpen.

Naar goede traditie stonden in maart bij de Volvo garage van de familie D’HONDT in Zottegem 60 wagens klaar voor de Ronde van Vlaanderen. Toen die wedstrijd plots niet door kon gaan, stond de vloot ‘werkloos’ op de parking. Maar al snel kreeg hij een nieuwe en nuttige bestemming: de wagens werden ingezet om de artsen, medische hulpverleners en politiediensten mobiel te houden terwijl ze met hun Volvo voor dringend onderhoud of herstellingen binnenkwamen.

Nu wil ‘Volvo / de familie D’HONDT’ de hulpverleners een hart onder de riem steken tijdens de najaarseditie van Vlaanderens Mooiste. BEDANKT zal op de motorkap van elke Volvo in de wedstrijd te lezen zijn. De boodschap wordt bewust in spiegelbeeld neergezet, zoals dat steeds het geval is bij interventievoertuigen. Bestuurders die in hun achteruitkijkspiegel kijken, zullen vervolgens de boodschap op de wagens achter hen kunnen lezen. Bovendien zal dezelfde boodschap ook te lezen zijn op het dak van de Volvo D’Hondt vestiging in Zottegem.

Een welgemeende dankjewel aan alle hulpverleners!

Gerelateerd nieuws