Bekijk het overzicht

Oudenaarde loves de Ronde: #beleefoudenaarde

7 March 2017

Oudenaarde is een fietsstad, een bruisende stad, een winkelstad… Kortom een stad waar je moet zijn! Het nieuw opgerichte centrummanagement “Oudenaarde Winkelstad” wil hier voluit op inzetten en pakt samen met 300 ondernemers van Oudenaarde Centrum uit met een grootscheepse actie. Ook al moeten nog een aantal hindernissen overwonnen worden door de heraanleg van de markt, wie langs de zuidwestkant binnen komt, kan het nu al zien: Oudenaarde krijgt een prachtige markt!

Onder de noemer #beleefoudenaarde “Kras & Win” ontvangt iedereen nog tot en met 2 april bij alle ondernemers van Oudenaarde Centrum – bij aankoop – een kraslot. Om de actie extra in de verf te zetten, worden twee shoppingweekends georganiseerd, op 11-12 en 18-19 maart. Met jouw uniek kraslot maak je kans op een waardevolle prijs uit een prijzenpot van maar liefst €20.000! De hoofdprijs is, hoe kan het ook anders in Oudenaarde, een gepersonaliseerde fiets ter waarde van €3.000.

Met deze actie wil de stad de Ronde-sfeer naar haar centrum brengen. Daarom wordt tijdens het weekend van de Ronde van Vlaanderen gezorgd voor een feestelijk einde van de actie. Wanneer je afzakt naar de aankomst van “Vlaanderens Mooiste”, kan je nog snel de laatste krasloten scoren. Want “Oudenaarde loves de Ronde”.