Bekijk het overzicht

Fiets van thuis mee in de Ronde van Vlaanderen Group Ride!

26 March 2020

Op 5 april is er zoals we allemaal weten geen Ronde van Vlaanderen. Geen nood, ‘Flanders Classics by Bkool’ nodigt je uit om op 4 april van thuis mee te fietsen tijdens onze virtuele Ronde van Vlaanderen Group Ride!

Fietsen in groep is dan misschien niet meer toegestaan, van op je rollen of hometrainer kan het wél nog dankzij de online samenwerking tussen Flanders Classics en Bkool. Wegens het grote succes van de online competitie ‘Flanders Classics by Bkool’ hebben we besloten om enkele group rides te organiseren op de oorspronkelijke wedstrijddagen.

Wie zin heeft in een groepsritje sluit best op zaterdag 4 april aan bij ons virtuele peloton en ontdekt samen met ons de finale van Vlaanderens Mooiste. We schotelen je de laatste 32 km uit de finale van de Ronde van Vlaanderen voor en nemen je mee over de Kruisberg, Oude Kwaremont en Paterberg. 

Wat moet je doen?

  • Schrijf je in op een Bkool Premium abonnement (1 maand gratis). Download de app hier.
  • Met een smart rollentrainer ben je er helemaal klaar voor! Check hier of jouw rollen aan de nodige vereisten voldoen.
  • We sturen vier pelotons de weg op. Sluit aan om 8u00, 9u00, 10u00, 11u00 of 12u00!

Zet 4 april nu al met stip in je agenda en mis deze rit niet. Wie weet ben jij na deze tocht bovendien de gelukkige winnaar van een Ronde van Vlaanderen wielershirt gesigneerd door Alberto Bettiol.

We zien elkaar online!

Meer informatie: www.bkool.com/en/flanders

Gerelateerd nieuws