Wedstrijd

Wegwijzer/roadmap

Met de handige wegwijzer in pdf-formaat kunt u het volledige parcours van de Ronde van Vlaanderen voor beloften straat per straat meevolgen en weet u exact waar de renners passeren, inclusief handige pijlen en iconen om de route van de renners aan te duiden. Bovendien wordt er een indicatie gegeven aan de hand van drie mogelijke snelheden op welk tijdstip de renners op een bepaald punt zullen passeren.

Download hier binnenkort de wegwijzer.

Timetable

Met dit uurrooster in pdf-formaat weet je perfect in welke steden en gemeenten de Ronde van Vlaanderen voor beloften op zaterdag 11 april 2020 zal passeren. Bovendien staan ook de belangrijkste ijkpunten in het parcours vermeld, zoals kasseistroken, hellingen en bevoorradingsstroken.

Aan de hand van drie mogelijke snelheden wordt ingeschat op welk tijdstip de renners zullen passeren in uw stad of gemeenten. Bovendien is er ook aangeduid na hoeveel kilometer de renners langs uw uitgekozen punt passeren en hoeveel kilometer ze vanaf dat punt nog voor de boeg hebben tot aan de finish in Oudenaarde.

Download hier binnenkort het uurrooster.

Overzichtskaart

Hieronder kunt u binnenkort de overzichtskaart downloaden. Op deze overzichtskaart kunt u bekijken hoe het parcours zich om en rond Oudenaarde wentelt en krijgt u een opsomming van de hellingen en kasseistroken die opgenomen zijn. Deze worden bovendien weergegeven met een nummer op het kaartje. Onderaan in het document vindt u nogmaals het profiel terug van deze Ronde van Vlaanderen voor beloften.

Technische gids

Hieronder kunt u binnenkort de technische gids downloaden voor Ronde van Vlaanderen 2020 voor beloften met daarin alle nodige technische gegevens en nodige informatie.