Bekijk het overzicht

Proximus en Flanders Classics brengen startpresentatie en Ronde van Vlaanderen voor vrouwen LIVE!

29 March 2017

Naast honderdduizenden mensen langs het parcours, zitten straks miljoenen mensen overal ter wereld voor de buis om de Ronde van Vlaanderen te volgen. Dankzij Proximus kan jij straks ook afstemmen op de ploegenpresentatie van de renners op de Grote Markt in Antwerpen én op het laatste anderhalf uur van de Ronde van Vlaanderen voor vrouwen.

Ploegenpresentatie – start Antwerpen

De traditionele ploegenpresentatie aan de start in Antwerpen, waarbij alle renners het startblad tekenen en de ploegen worden voorgesteld aan de massa, is te volgen op Proximus TV – kanaal 600 (Nederlands) en kanaal 700 (Frans). Deze kanalen zijn gratis voor alle Proximus TV-abonnees. Ook via de Facebook-pagina van Proximus (www.facebook.com/Proximusbe) kan je de starthappening volgen in het Nederlands en het Frans.

Ronde Van Vlaanderen voor Elite Vrouwen

Vanaf 13.30u kan je de finale van de Ronde van Vlaanderen voor vrouwen integraal volgen op Proximus TV.  Op Proximus TV kanaal 600 kan je dit volgen met commentaar van Ruben van Gucht (Nederlands) en Kanaal 700 met Franstalige commentaar van Mathieu Istace & Gerard Bulens. Ook via de ProximusTV App en via de Proximus TV website kunnen klanten in België de wedstrijd live volgen. Dit via www.proximustv.be/wielrennen (Nederlands) of www.proximustv.be/cyclisme (Frans).

Foto's: (c) Photo News

  • (c) Photo News © (c) Photo News
  • (c) Photo News © (c) Photo News
  • (c) Photo News © (c) Photo News
  • (c) Photo News © (c) Photo News