Ga direct naar de inhoud
Zondag 5 April 2015
12e Ronde Van Vlaanderen
Nog 36 Dagen

Elite Vrouwen

Kwaremont en Flanders Classics worden partner in de koers

23 Oktober 2014

Brouwerij De Brabandere (Bavikhove) slaat met Kwaremont - bier gebrouwen voor kopmannen – de handen in elkaar met Flanders Classics.

Op dinsdag 21 oktober werd met grote tevredenheid door beide partijen het contract ondertekend in het museum van de brouwerij in Bavikhove. Gezeten tussen mooie foto’s, tal van awards en nostalgisch reclamemateriaal werd opnieuw geschiedenis geschreven in het bestaan van de brouwerij.

Kwaremont en Flanders Classics worden voor minstens twee jaar partners. Hierdoor kan Kwaremont een tandje bijschakelen en zich officieel hét bier van de koers noemen! 

Ellen van Dijk wint na knappe solo

06 April 2014

OUDENAARDE – Ellen van Dijk heeft na een knappe solo de elfde editie van de Ronde van Vlaanderen voor vrouwen gewonnen. De 27-jarige Nederlandse ontsnapte op de Kruisberg en reed vervolgens steeds verder weg van de concurrentie. Haar ploeggenote Elizabeth Armitstead sprintte naar de tweede plaats en behield zo de leidersplaats in de Wereldbeker. Emma Johansson, de in Zingem wonende Zweedse, werd al voor de derde keer derde. Liesbet De Vocht was de eerste Belgische op plaats zeven.

‘Meer dan vijf keer parcours gaan verkennen’

05 April 2014

Jolien D‘Hoore kijkt vol vertrouwen uit naar de Ronde van Vlaanderen. In deze derde wereldbekerwedstrijd van het seizoen komt ze met meer ambitie aan de start dan tijdens haar vorige deelnames.

Lees meer (op nieuwsblad.be)

Laatste editie

 1. 1 Ellen Van Dijk
 2. 2 Elizabeth Armitstead
 3. 3 Emma Johansson

Overwinningen per land

Ga naar Erelijst
 1. 1 5 overwinningen
 2. 2 3 overwinningen
 3. 3 1 overwinning
   nog 36 dagen en het is zover!
   Flanders Classics